Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

p. 0207 411 600
Arkisin 8-16
Sähköposti: info(at)trival.fi

Yhteydenottolomake

Leena-Maija Pärssinen

Toimitusjohtaja,
myynti ja markkinointi

p. 044 700 9000
leena-maija.parssinen(at)trival.fi

Tommi Pastell

Aluepäällikkö,
myynti ja markkinointi

p. 044 700 9065
tommi.pastell(at)trival.fi

Internetsivut ja -palvelut

 

Trival toteuttaa Internetsivustoratkaisuja kolmella eri sisällönhallintajärjestelmällä, kahdella itse kehittämällään SIRA- ja Profiili järjestelmällä sekä avoimen lähdekoodiin perustuvalla WordPress sisällönhallintaohjelmistolla.

wp_logo

WordPress sisällönhallintaohjelmistolla voidaan toteuttaa responsiivisia, selkeästi luettavia nettisivustoratkaisuja. Responsiiviset nettisivut ovat käyttäystävälliset ja näkyvät oikein kaikenkokoisissa näytöissä kuten mobiili- ja tablettilaitteissa.

profiili_logo

Profiili-palvelu on monipuolinen ja se sopii niin yksityishenkilölle, pienyrittäjille kuin yhteisöillekin. Profiili-työkalun avulla toteutat helposti omiin tarpeisiisi sopivat kevyet kotisivut, jotka päivität nopeasti ja helposti.

 

sira_logo

SIRA -julkaisujärjestelmä on suunniteltu erityisesti suurten verkkokokonaisuuksien ylläpitoon ja hallintaan. Mikäli haluat sivustoltasi hieman enemmän, SIRA on valintasi. SIRAssa sinulla on mahdollisuus valita monista eri ominaisuuksista ne, jotka ovat tarpeelliset juuri sinulle. SIRA-sivujen päivitys on helppoa ja nopeaa.

Verkkokaupat

Verkkokauppojen myynti kasvaa edelleen voimakkaasti. Trivalilta saat kattavan ja kokonaisvaltaisen verkkokaupan suunnittelun sekä toteutuksen. Kysy meiltä ratkaisua verkkokaupan tai muun sähköisen kaupankäynnin ratkaisun toteuttamiseen.

Verkkotunnukset

Trival Oy varaa käyttöösi haluamasi verkkotunnuksen. Ylläpito, uusimiset ja kaikki tarvittavat ohjaukset hoituvat kauttamme. Suomessa suosistaan .fi päätteistä verkkotunnusta. Luottamus syntyy siitä, että fi-verkkotunnukset myöntää Viestintävirasto. Virallisesti rekisteröity verkkotunnus on varma tapa osoittaa olevasi luotettava kauppakumppani.

Internetin kansainvälisillä verkoilla kalastava voi käyttää .fi:n rinnalla myös muita verkkotunnuksia esim. .com ja .net . Sillä ei ole rajaa, kuinka monta verkkotunnusta käytössäsi on.

Sähköpostit

Kauttamme saat myös sähköpostiosoitteet sekä tehokkaan roskapostin suodatuspalvelun. Postien lukeminen onnistuu niin webmailina internetselaimella, kuin tietokoneelle asennetun sähköpostiohjelmankin avulla.

×
FACEBOOK JA HAKUKONEET

Facebook-ratkaisut

Facebook sivuston tai Facebook mainoskampanjan avulla voidaan kohdentaa markkinointia tehokkaammin kuin minkään muun nettikanavan välityksellä. Facebookin yrityssivujen avulla voidaan käydä suoraa keskustelua asiakkaiden kanssa ja olla kuulolla markkinan tilasta. Se auttaa myös pitämään asiakkaat yrityksen markkinointiviestinnän piirissä. Pyydä tarjous Facebook mainoskampanjasta.

facebook

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla pyritään nostamaan yrityksen www-sivusto hakutuloslistauksissa ylöspäin. Pyydä tarjous sivustosi hakukoneoptiminnista.

hakukoneoptimointi2

Google mainonta

Google AdWords mainoksen avulla yrityksesi nousee hakutilaston kärkipaikoille, ja näin asiakkaan mahdollisuus löytää juuri sinun palvelusi tai tuotteesi paranevat merkittävästi. Tarkkaan harkittu hakukonemainos on kustannustehokas, ja ohjaa oikeat ihmiset verkkosivuillesi, sekä lisää yrityksesi tunnettavuutta. Pyydä tarjous Google AdWords mainoskampanjasta.

×
Printtiviestintä

 

Logot, esitteet, mainokset, käyntikortit, kirjepohjat, mainosteippausten suunnittelu – kerro mitä tarvitset, me välitämme viestisi näyttävästi eteenpäin. Kaikenmoinen mainostaminen on meille tuttua. Täydennä markkinoinnin materiaali kerralla kuntoon. Parhaiten se käy juuri silloin, kun uudistamme vaikkapa vanhat www-sivut uuteen kukoistukseen.

printtiviestinta3

Hyvä yrityskuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Viestintä on kokonaisvaltaista. Se on enemmän kuin yrityksen logo käyntikortissa tai seuran nimi T-paidassa. Jokainen sähköposti, mainoskirje, lehtimainos ja käyty keskustelu osoittaa kuka olet. Niin pitkälle kuin näkyvyys kantaa, näytä se kaikille. Tee se tyylikkäästi. Tee se näyttävästi. Tehdään se onnistuneesti yhdessä!

Olemme vuosien aikana toteuttaneet yhteistyökumppaniemme kanssa onnistuneesti lukuisia mainoskampanjoita. Olemme luoneet kauppakujat sinne, missä internetin viidakko on ollut muille liian tiheää kulkea. Olemme kylväneet onnistumisen siemenet karuimmillekin kasvumaille.

Olemme saaneet seurata, kuinka puu on alkanut tuottaa hedelmää. Ja olemme erityisen onnellisia, kun olemme saaneet kiitosta asiakkailtamme heidän myötäkäymisistään kanssamme.

×
Työnhakulomake

 

Töihin tiimiimme

Trival on toiminut vuosien ajan menestyksekkäästi järjestöjen, kuntien sekä yritysten kanssa yhteistyössä. Toiminnassamme viestintä- ja tietoteknologia yhdistyvät markkinointialan osaamiseen.

Aikamme edellyttää luotettavia ja osaavia yhteistyökumppaneita, ja päämäärämme on olla juuri sellainen. Meidät tunnetaan asiakaslähtöisestä, luotettavasta ja asiantuntevasta otteesta, joka näkyy niin asiakastyytyväisyydessä kuin henkilökuntamme sitoutuvuudessa. Kasvuyrityksenä tarvitsemme uusia tulevaisuuden tekijöitä mukaan tiimiimme.

Kun käytät tottuneesti kuvankäsittelyohjelmia, tai sinulta taittuu mainosten tekeminen, siinä missä www-sivun ulkoasujen suunnittelu, olet juuri etsimämme henkilö. Mikäli taidat www-ohjelmoinnin salat ja kykenet kehittämään yhä parempia palveluja internetin käyttäjille, myös sinä olet meille kullan arvoinen.

Lähetä meille avoin työhakemuksesi

Nimi (pakollinen)

Katuosoite:

Postinumero:

Toimipaikka

Puhelin

Sähköposti (pakollinen)

Syntymäaika

kirjoita vapaa hakemuksesi

Lähetä CV

Kirjoita koodi captcha

×
Profiili

 

Profiili-palvelu on kehitetty hieman pienempien nettisivujen tarpeisiin. Pieni ei tarkoita profiili_logokuitenkaan vaatimatonta, sillä piskuinen paketti sisältää melkoisesti ominaisuuksia. Profiili tarjoaa itse ylläpidettävät nettisivut, kuvagalleriat, tiedostopankit, sujuvan sisältöeditorin tekstien tuottamiseen ja www-sivun sisällön luomiseen, sekä blogi-tyylisen kerronnan, kommentointimahdollisuuksin. Profiilissa voit lisäksi piilottaa sivuja salasanan taakse, jolloin käytössä on pienimuotoinen extranet.

Voit liittää palveluun myös oman verkkotunnuksen. Ja mikä parasta, voit tehdä sivuston ihan vaan vaikka tilapäistä tarvetta varten – juhliin, projekteihin, sisäiseen tiedottamiseen tai vaikka auton myyntiin. Kaikki oleellinen – näppärästi samassa paketissa!

 • Itse ylläpidettävä www-sivusto
 • Palvelintila www-sivuja varten valmiina
 • Valmiita graafisia sivupohjia
 • Käytössä kuvapankki kuvien jakamiseen sivustolla
 • Käytössä tiedostopankki erilaisille dokumenteille
 • Helppokäyttöinen sisältöeditori sivuston ylläpitoon
 • Salasanasuojatut sivustot
 • Kommentointi niin teksteihin, kuin kuviinkin
 • Suora www-osoite (muotoa: osoite.profiili.fi)
 • Mahdollisuus oman ulkoasun tekemiseen
 • Mahdollisuus räätälöidyn ulkoasun tilaamiseen
 • Mahdollisuus omaan verkkotunnukseen
 • Mahdollisuus mainosbannerien esittämiseen sivustolla
 • Optiona yhteydenottolomakkeet
 • Optiona sähköpostilaatikko, omalla verkkotunnuksella

 

pdf-icon_pieniProfiili sopimusehdot

pdf-icon_pieniProfiili käyttöehdot

pdf-icon_pieniProfiili rekisteriseloste

 

Profiili-palvelun tilaus yritykselle

Profiili-palvelun tilaus yksityishenkilölle

Profiiliaktivointi

×
Kuva ja ääni

 

Kun tuhannen ja yhden sanan korvaa kuvalla, voi olla varma, että viesti menee kerralla perille. Hyvä kuva, oikeassa paikassa ja oikealla hetkellä terävöittää sanomaa ja värittää viestintää. Liikkuva kuva, joko videona tai animoituna elementtinä laajentaa kuvallisen ilmaisun rajat taivaisiin. Kuvakerronnalla voimme toteuttaa sen, mistä aiemmin vain unelmoit!

Elävää kerrontaa – visuaalista viestintää

Valokuvaamme ja videokuvaamme kaikki tarpeesi. Asiakaskuvaukset, työmaat, tuotteet ja tapahtumat, henkilöt, juhlat ja julkistukset.

Lisäämme liikkeen ja äänen myös www-sivuille, sillä animoitu kuvaesitys vaikkapa työvoimaansa esittelevästä pyöräkuormaajasta ei sujuvinkaan sanakääntein tavoita pelkällä tekstilä itselleen kuuluvaa kunniaa.

Toteutamme www-sivuille yhtä sujuvasti videokuvan, kuin myös Flash animoinnin tai 360-asteen panoraamakuvan.

Katso Lempäälän Seurakunnalle toteutettu 360-asteen virtuaalikirkkoesitys >>

×
Ohjelmasovellukset

 

Trival toteuttaa ja ohjelmoi räätälöityjä eri asiakastarpeisiin kohdennettuja Internetissä toimivia ohjelmasovelluksia. Jos et löydä kaupallista valmista ohjelmatarvekokonaisuutta yrityksellesi, me Trivalissa toteutamme sen.

web-ohjelmointi

Tavoitteena toimivat toteutukset

Ohjelmistokehityksemme kuuntelee asiakasta, seuraa aikaansa ja vastaa vaatimuksiin toimintavarmoilla toteutuksilla. Vaatimusmäärittely, projektisuunnitelma, yhteiset päätökset ja ominaisuuksien testaus takaavat parhaan lopputuloksen toimivana tuotteena.

Osaamme vastata tietoteknisiin tarpeisiin. Kehitämme sujuvasti innovatiivisia ratkaisuja, mutta myös olemassa olevan palvelun parantamista. Ymmärrämme tekniikkaa ja taivutamme sen haluamaksemme.

Ota yhteyttä ja luodaan yrityksellesi paras mahdollinen ohjelmasovellus.

×
Yhteydenottolomake

 

Yhdessä parhaisiin tuloksiin

Kun olet uusimassa www-sivustoa, tai suunnittelemassa sivuston toteuttamista - anna meidän auttaa. Olemme myös avoimia yhteistyölle. Kaikenmoinen kontakti meihin hoituu puhelimen ja sähköpostin lisäksi myös seuraavalla lomakkeella.

Yritys (pakollinen)

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Olen kiinnostunut / asiani koskee

Lisätiedot

Kirjoita koodi captcha

×
Profiilipalvelun tilaus yritykselle

 

Tilaa palvelu näppärästi netissä

Tee Profiili-palvelun tilaus helposti sähköisellä lomakkeella. Täytä kaikki vaadittavat kentät huolellisesti. Tutustu myös käyttö- ja toimitusehtoihin.Tilauksen tehtyäsi toimitamme sinulle tunnukset palvelun käyttöön sähköpostitse. Saat myös käyttöoppaan, jolla palvelun käyttö onnistuu varmasti!

Kun tilaat palvelua yritykselle, täytäthän huolellisesti asiaan kuuluvat kentät.


YRITYKSEN TILAUSLOMAKE

Yritys

Y-tunnus

Yhteyshenkilö

Puhelin

Sähköposti *

Laskutusosoite

Postinumero

Toimipaikka

Kyllä, tilaan Profiili-palvelun

 Profiili-palvelu, 200 Mt, avausmaksu 0 €, kuukausimaksu 14,90 € / kk (sis. alv 24%)

Laskutusväli

 1 kk 2 kk 3 kk 6 kk

 Kyllä, olen lukenut sopimus- ja käyttöehdot ja hyväksyn ne

Lisätiedot

captcha

Profiili-palvelu kytketään käyttöönne aktivoituamme lisenssin.

×
Profiilipalvelun tilaus yksityishenkilölle

 

Tilaa palvelu näppärästi netissä

Tee Profiili-palvelun tilaus helposti sähköisellä lomakkeella. Täytä kaikki vaadittavat kentät huolellisesti. Tutustu myös käyttö- ja toimitusehtoihin.Tilauksen tehtyäsi toimitamme sinulle tunnukset palvelun käyttöön sähköpostitse. Saat myös käyttöoppaan, jolla palvelun käyttö onnistuu varmasti!


YKSITYISHENKILÖN TILAUSLOMAKE

Etunimi

Sukunimi

Puhelin

Sähköposti *

Osoite

Postinumero

Toimipaikka

Kyllä, tilaan Profiili-palvelun

 Profiili-palvelu, 200 Mt, avausmaksu 0 €, kuukausimaksu 14,90 € / kk (sis. alv 24%)

Laskutusväli

 1 kk 2 kk 3 kk 6 kk

 Kyllä, olen lukenut sopimus- ja käyttöehdot ja hyväksyn ne

Lisätiedot

captcha

Profiili-palvelu kytketään käyttöönne aktivoituamme lisenssin.

×
Aurala

 

Lataa tästä Yritteliäs Auranmaa 2013

×
Profiili sopimusehdot

 

Lataa tästä Profiili sopimusehdot

×
Profiili käyttöehdot

 

Lataa tästä Profiili käyttöehdot

×
Profiili rekisteriseloste

 

Lataa tästä Profiili rekisteriseloste

×
Yritteliäs Auranmaa 2014 -lehti

Lue lehti tästä >>

×
Yritteliäs Auranmaa 2015 -lehti

Lue lehti tästä >>

×
Loimaan Seudun Yrittäjänaiset 35v -lehti

Lue lehti tästä >>

×