Graafinen suunnittelu ja brändin ilme

Graafiseen suunnitteluun törmää väistämättä jokapäiväisessä elämässä – logoissa, verkkosivuissa, mainoksissa tai vaikka maitopurkissa. Hyvä graafinen suunnittelu vaatii luovaa ajattelua ja esteettistä silmää. Niitä meiltä löytyy ja kehitämme itseämme jatkuvasti, jotta pysymme ajan hermolla.

Haluaisitko uudistaa liiketoimintasi ilmettä, saada uutta väriä, erilaisen ulkoasun, jaettavia materiaaleja tai mainosaineistoja? Vai oletko vasta miettimässä liiketoimintasi julkistamista ja kaipaat visuaalista ilmettä?

Me suunnittelemme logot, verkkosivut tai vaikka kokonaisen brändi-ilmeen typografiaa, värejä ja kuvitusta myöten. Organisoimme kuvaukset, jotta saat tarvitsemasi valokuvat ja videot. Aloitamme palvelumme siitä, että keskustelemme kanssasi ymmärtääksemme, mitä haluat ja opastamme sinua tarvittaessa, jotta osaat meille kertoa toiveistasi. Sitten teemme sinulle luonnoksia katsottavaksi, joiden pohjalta viimeistelemme graafiset tuotokset palautteesi pohjalta. Saat valmiit, tarpeisiisi räätälöidyt aineistot käyttöösi nopeassakin ajassa.

Toteutamme myös käsin kosketeltavaa printtimateriaalia sekä tietenkin erilaisia digitaalisia suunnitelmia, koska niitä näin digiaikana tarvitaan. Printtimateriaaleina saat meiltä lähes mitä vain keksitkin kysyä, toimitamme ne kumppaneidemme kanssa yhteistyössä. Meiltä saat esimerkiksi esitteiden, käyntikorttien, julisteiden ja lehtimainosten suunnittelun, infotaulu- ja digikanavien mainokset sekä sosiaalisen median sisällöt.

Kiinnostuitko?
Ota meihin yhteyttä!

Graafinen suunnittelu

Pelkät luovat ideat eivät riitä, ne tulee jalostaa kiinnostavaksi sisällöksi. Kuvallisen viestinnän avulla viestisi selkeytyy ja menee tehokkaammin asiakkaidesi muistiin. Tyylimme on maanläheinen ja asiallinen, mutta samalla myös ennakkoluuloton.

Luomme graafista työtä aina yksittäisistä brändin palasista, kuten logoista, typografiasta tai lomakepohjista, kokonaiseen brändin visuaaliseen ilmeeseen ja sen ohjeistukseen asti. Osaamme taittoon, mainoksiin ja painatuksiin liittyvät asiat ja suunnittelemme mielellämme sinulle täydennystä olemassa oleviin aineistoihin tai kehitämme täysin uusia.

Brändin ilme

Rento vai vakava? Perinteinen vai moderni? Minkä mielikuvan haluat brändistäsi – esimerkiksi tuotteestasi tai yrityksestäsi – välittyvän?

Brändin visuaalisella ilmeellä luodaan ensivaikutelmaa, herätetään huomiota ja rakennetaan tunnistettavuutta. Rakentamamme visuaalinen ilme antaa sinulle ohjenuorat logon, värien, typografian, visuaalisten elementtien ja kuvitusten käyttöön.

Yhtenäisellä ilmeellä viestisi tunnistetaan, oli kyseessä sitten brändisi nettisivut, käyntikortti, somejulkaisu tai lehtimainos. Palvelun aikana pohdimme kanssasi mikä olisi toimiva visuaalinen ilme toiminnallesi ja kehitämme tarpeeseen sopivan ilmeen käyttöösi. Tällä tapaa saat kaiken toimimaan suunnitellulla tavalla.

Valokuvaus ja videotuotanto

Korkealaatuista valokuvaa ja videota tarvitaan aina!

Kuvaamme somekuvat, tuotteet, tapahtumat, henkilöt tai vaikka verkkosivun kuvamateriaalit, mitä ikinä tarvitsetkaan.

Suunnittelemme kuvauksen, käsikirjoitamme sisällöt ja järjestämme tarvittaessa kuvauspaikan. Kuvaamme tarvittavan materiaalin ammattitaidolla, ohjeistaen sinua ja muita kuvattavia, ja käsittelemme kuvamateriaalin haluamallasi tavalla, on se sitten videota sosiaaliseen mediaan tai tuotekuvia katalogiin. Toteutamme pääosin pieniä videotuotantoja, kuten yritysesittelyjä, palvelukuvauksia, mainoksia ja tapahtumakuvauksia, mutta myös isommat tuotannot, kuten kokouksien streamaukset, sähköiset dokumentoinnit ja verkkokurssit onnistuvat.

Printti

Perinteisillä painotuotteilla on yhä paikkansa, vaikka digimedian merkitys kasvaa kohisten.

Meiltä saat monipuolisesti painoaineistoja pieniin ja suuriin tarpeisiin. Suunnittelemme designit esimerkiksi käyntikorteille, esitteille ja lehtimainoksille, kuin myös suurempaankin kokoon, julisteista monimetrisiin kyltteihin, infotauluihin ja bannereihin.