Markkinointi ja viestintä

Pohditko, miksi markkinoida ja viestiä? Tuntuuko se aivan turhalta ja siitä tulee kuluakin?

Menestyvistä toimijoista kaikki panostavat näkyvyyteensä, koska heille markkinointi ja viestintä ovat investointi tulevaisuuden liiketoiminnan kehittymiseen. Kun näyt, kuulut ja aiheutat tunnereaktioita asiakkaissasi sekä potentiaalisissa asiakkaissasi, olet onnistunut.

Me haluamme auttaa sinua viestisi perille menemisessä ja uusien asiakkaiden löytämisessä – tunnereaktioiden luomisessa.

Olemme aito, jalat savimaan savessa oleva tiimi, joka on määrätietoinen ja rohkea, mutta asiallinen viestinviejä. Toteutamme monikanavaista markkinointia ja viestintää asiakkaidemme toiveiden ja tavoitteiden täyttämiseksi ja pyrimme olemaan kumppani, joka huolehtii brändisi näkyvyydestä arjessa.

Osaamme digitaalisen ja perinteisen markkinoinnin kanavat, kehitämme sisältöjä ja suunnittelemme kanssasi kampanjoita, viestintästrategioita ja miten voisit viestiä etsimällesi kohdeyleisölle. Palvelumme sisältö on tarpeisiisi mukautettua, tarvitsit sitten yhden mainoksen paikallislehteen tai organisaatiollesi ulkoistetun markkinointitiimin, joka tuottaa kaiken viestintäsi yhteistyössä kanssasi.

Panostamme liiketoimintasi ymmärtämiseen. Sen avulla juurrutamme haluamasi viestin kohdeyleisösi mieliin. Käytämme kanssasi aikaa suunnitteluun, jotta markkinoinnin toteuttaminen on tehokasta. Opastamme ja haastamme ajatuksiasi, koska haluamme brändisi saavan positiivisia tuloksia investoinnistaan.

Kiinnostuitko?
Ota meihin yhteyttä!

Suunnittelu

Markkinointi- ja viestintäsuunnittelu

Tarjoamme markkinointi- ja viestintäsuunnittelua palveluna. Istumme kanssasi alas ja keskustelun kautta rakennamme suuntamerkit: mikä on etsimäsi viestintätyyli ja -tapa tekstin äänensävystä kieliasuun, eri viestintäkanavien ominaisuudet mielessä pitäen.

Teemme suunnitelman, jonka esittelemme sinulle kampanjasi tai brändisi kehittämiseen ja viimeistelemme sen yhteistyössä kanssasi. Tällä tapaa pidämme huolen, että viestisi on oikeassa muodossa ja oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tämän jälkeen toteutamme suunnitelman puolestasi tai luovutamme sen sinun toteutettavaksi – mikä parhaiten toimii liiketoiminnallesi.

Digitaalisen viestinnän suunnittelu

Meiltä saat apua digitaalisen viestinnän suunnitteluun. Voimme tehostaa digitaalista viestintääsi jo käytössä olevissa kanavissa, tai selvittää missä muissa kanavissa voisit tavoittaa asiakkaasi tuloksellisesti. Digitaalisen viestinnän suunnitelma auttaa ennakoimaan ja asettamaan tavoitteita, esimerkiksi laajan markkinoinnin vuosikellon tai suppeamman somekalenterin avulla.

Valmistelemme edellä mainitun suunnitelman, joka ohjeistaa kampanjasi tai brändisi kehittämiseen suunnittelemamme ratkaisut. Viimeistelemme toteutettavan suunnitelman valmiiksi yhteistyössä kanssasi. Haluamme pitää huolen, että viestisi löytää kohdeyleisösi oikeaan aikaan. Valmiin suunnitelman voimme toteuttaa puolestasi tai voit sen myös toteuttaa itse niin halutessasi.

Toteutus

Sisällöntuotanto

Osana kaikkia palveluitamme voimme tuottaa teksti- ja kuvasisältöjä tarpeeseesi. Markkinoinnissa ja viestinnässä tekstisisältöjen merkitys on erittäin suuri ja kuvituksen voima on oikein tehtynä enemmän kuin tuhat sanaa. Pidä huolta, että kotisivuillesi, sosiaaliseen mediaasi, blogiisi ja muihin markkinointimateriaaleihisi tulee mietitty, tiivistetty sisältö, jonka asiakkaasi ymmärtävät. Hyvä ja riittävä tekstisisältö takaa myös hakukoneissa löydettävyyden ja näkyvyyden.

Sisällöntuotanto palvelunamme on täysin räätälöitävissä ja toteutamme sen aina asiakkaan kanssa keskustellen ja sen pohjalta tuottaen. Olemme kriittinen, haastamme sinua ja annamme vaihtoehtoja, jotta löydät viestillesi toimivan tavan sisältöjenkin kautta. Yksinkertainen on kaunista ja siksi pyrimme tiivistämään viestit selkeiksi, sopivan kokoisiksi palasiksi asiakkaillesi.

SEM ja digimainonta

Digitaalinen mainonta on tullut jäädäkseen. Se on nopea tapa nostaa näkyvyyttä verkossa ja sen tavoite on luoda vierailijaliikennettä verkkosivuillesi. Parhaimmillaan sen avulla saat hankittua suoria kontakteja, joista syntyy liikevaihtoa.

Digimainonnan avulla on mahdollisuus tavoittaa suuria määriä potentiaalisia asiakkaita pienelläkin budjetilla ja se tarjoaa mahdollisuuden kohdennettuun mainontaan. Digitaalisuuden avulla saadaan myös mainonnan tulokset läpinäkyvimmiksi ja sinun on mahdollista ymmärtää mikä mainos tuotti minkäkin tuloksen, jopa aina siihen asti, että näet mikä mainoksistasi konvertoi kävijän ostamaan tuotteita verkkokaupastasi.

Toteutamme SEM- (search engine marketing) ja digimainontaa pääosin Googlen tuotteilla, kuten Ads, Display, Youtube ja My Business. Yhdistämme kaikki digi- ja somemainontasi luomaan kävijäliikennettä verkkosivuillesi ja eritoten verkkokauppa-alustallesi, jotta saat mahdollisimman paljon kiinnostuneita kävijöitä brändillesi vaivatta. Ohjeistamme ja raportoimme sinulle tuloksista sekä kehitämme viestiesi toimivuutta jatkuvana palveluna.

Sosiaalisen median mainonta

Sosiaalinen media on tullut jäädäkseen, ja sen ulottuvuuksista kannattaa ottaa hyödyt irti. Somemainonta tuo viestisi kanaviin, joissa asiakkaasi muutenkin vierailevat.

Somemainonta on kohdennettavissa oikealle kohdeyleisölle. Profiilisi sisältö, ulkoasu ja toiminnallisuudet ovat avainasemassa kävijöiden houkuttelemiseen, mutta tärkeintä on systemaattisesti tuotetut, suunnitellut julkaisut. Niiden avulla kanavat tuottavat haluttuja tuloksia. Julkaisujesi saamat tykkäykset, profiilien seuraajamäärät ja julkaisujen kattavuus ovat tekijöitä, joiden avulla näkyvyys brändillesi toteutuu. Somekanavilla on kullakin oma roolinsa, toimintatapansa ja niiden taustalla on algoritmeja, jotka ohjaavat, miten viestisi näkyy alustojen käyttäjille. Sosiaalisessa mediassa enemmän on parempi ja laatu on tärkeää.

Me seuraamme some-maailman kehitystä ja kehitämme toimintaamme vastaamaan palvelutarpeita. Haluamme auttaa asiakkaitamme näkymään somessa ja siksi tarjoamme SoMe-mainonnan palveluja, joiden avulla asiakkaamme saavat haluamaansa mainontaa valitsemiinsa kanaviin niin paljon kuin on tarve. Opastamme asiakkaitamme mainonnassa ja toteutamme sisällöntuotantoa.

Hakukoneoptimointi / web-analytiikka

Hakukoneoptimointi (SEO, search engine optimization) parantaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneiden tuloksissa. Sen avulla voidaan tehokkaasti kasvattaa liikennettä sivustollesi tai haluamaasi digitaaliseen kanavaan. Hyvin optimoitu sivusto sisältää sitä, mitä ihmiset etsivät, sekä sen mitä hakukone vaatii sivuston löytymiseen. Sivustosi näkyy hakutuloksissa paremmin, kun sen sisältö on oikeassa muodossa ja sivuston tekniikka ja linkit ovat kunnossa. Tällöin sekä käyttäjät että hakukoneet löytävät etsimänsä.

Me tarjoamme palvelun, jonka avulla analysoimme sivustosi toimivuuden hakukoneissa ja ohjeistamme mitä sivustolle tulisi tehdä, jotta se olisi hakukoneoptimoitu. Palvelumme on nopea ja edullinen, voit sen ostaa verkkokaupastamme, vaikka heti. Saat meiltä helposti ymmärrettävän analyysin (raportin), jonka avulla ymmärrät sivustosi kehittämistarpeet. Me tietenkin autamme myös optimoinnin toteuttamisessa.