Internetsivut ja -palvelut

internetsivutInternetsivut ja -palvelut

Trival toteuttaa Internetsivustoratkaisuja kolmella eri sisällönhallintajärjestelmällä, kahdella itse kehittämällään SIRA- ja Profiili järjestelmällä sekä avoimen lähdekoodiin perustuvalla WordPress sisällönhallintaohjelmistolla.

WordPress sisällönhallintaohjelmistolla voidaan toteuttaa responsiivisia, selkeästi luettavia nettisivustoratkaisuja. Responsiiviset nettisivut ovat käyttäystävälliset ja näkyvät oikein kaikenkokoisissa näytöissä kuten mobiili- ja tablettilaitteissa.

Verkkokaupat

Verkkokauppojen myynti kasvaa edelleen voimakkaasti. Trivalilta saat kattavan ja kokonaisvaltaisen verkkokaupan suunnittelun sekä toteutuksen. Kysy meiltä ratkaisua verkkokaupan tai muun sähköisen kaupankäynnin ratkaisun toteuttamiseen.

Verkkotunnukset

Trival Oy varaa käyttöösi haluamasi verkkotunnuksen. Ylläpito, uusimiset ja kaikki tarvittavat ohjaukset hoituvat kauttamme. Suomessa suosistaan .fi päätteistä verkkotunnusta. Luottamus syntyy siitä, että fi-verkkotunnukset myöntää Viestintävirasto. Virallisesti rekisteröity verkkotunnus on varma tapa osoittaa olevasi luotettava kauppakumppani.

Internetin kansainvälisillä verkoilla kalastava voi käyttää .fi:n rinnalla myös muita verkkotunnuksia esim. .com ja .net . Sillä ei ole rajaa, kuinka monta verkkotunnusta käytössäsi on.

Sähköpostit

Kauttamme saat myös sähköpostiosoitteet sekä tehokkaan roskapostin suodatuspalvelun. Postien lukeminen onnistuu niin webmailina internetselaimella, kuin tietokoneelle asennetun sähköpostiohjelmankin avulla.