Printtimarkkinointi

Printtimarkkinointi

printtiLogot, esitteet, mainokset, käyntikortit, kirjepohjat, mainosteippausten suunnittelu – kerro mitä tarvitset, me välitämme viestisi näyttävästi eteenpäin. Kaikenmoinen mainostaminen on meille tuttua. Täydennä markkinoinnin materiaali kerralla kuntoon. Parhaiten se käy juuri silloin, kun uudistamme vaikkapa vanhat www-sivut uuteen kukoistukseen.

Hyvä yrityskuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Viestintä on kokonaisvaltaista. Se on enemmän kuin yrityksen logo käyntikortissa tai seuran nimi T-paidassa. Jokainen sähköposti, mainoskirje, lehtimainos ja käyty keskustelu osoittaa kuka olet. Niin pitkälle kuin näkyvyys kantaa, näytä se kaikille. Tee se tyylikkäästi. Tee se näyttävästi. Tehdään se onnistuneesti yhdessä!

Olemme vuosien aikana toteuttaneet yhteistyökumppaniemme kanssa onnistuneesti lukuisia mainoskampanjoita. Olemme luoneet kauppakujat sinne, missä internetin viidakko on ollut muille liian tiheää kulkea. Olemme kylväneet onnistumisen siemenet karuimmillekin kasvumaille.

Olemme saaneet seurata, kuinka puu on alkanut tuottaa hedelmää. Ja olemme erityisen onnellisia, kun olemme saaneet kiitosta asiakkailtamme heidän myötäkäymisistään kanssamme.