fbpx

Wordfence tietoturvaratkaisu

Wordfence tietoturvaratkaisu WordPress -sivulle

Tietoturvauhkien lisääntyessä suosittelemme maksullista Wordfence tietoturvaratkaisua WordPress -sivustolle.

Nettisivustoille kohdentuvat verkkohyökkäykset ovat lisääntyneet merkittävästi. Hyökkääjien tarkoituksena on murtaa sivusto ja päästä käsiksi sivuston lähdekoodiin sekä ylläpitoon tekemään haittaa nettisivustollenne.

Miksi Wordfence?

Verkkosivuston palomuuri

Palomuuri pysäyttää hyökkääjän jo ennen kuin hän pääsee verkkosivustolle käsiksi. Wordfencen tietokanta päivittyy automaattisesti, sisältäen viimeisimmät tietoturvauhat.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen

Kaksivaiheinen tunnistautuminen perustuu kahteen tai useampaan todentamistapaan. Käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi sivuston ylläpitoon kirjautumisen yhteydessä, saat puhelimeesi tekstiviestinä vahvistuskoodin.

Lue lisää Traficomin sivuilta >>

Kävijöiden estäminen maakohtaisesti

Maakohtainen estäminen on suunniteltu estämään verkkohyökkäys, sisällön varastaminen tai muu vahinkoa aiheuttava tekijä vain sekunnin murto-osassa. Sellaisista maista, joista tulee jatkuvasti hyökkäyksiä, kannattaa estää kokonaan pääsy sivustolle, mikäli teillä ei ole tarvetta antaa pääsyä sivustolle esimerkiksi mahdollisille asiakkaille. Kun nämä maat estetään kokonaan, niistä tulevat hyökkäykset ovat pois kuormittamasta palvelimen resursseja.

Brute force -hyökkäysten estäminen

Vain yksi silmäys riittää tajuamaan kuinka paljon virheellisiä kirjautumisia sivustoillenne tuleekaan. Wordfence monitoroi kirjautumisia ja lukitsee ulos kaikki epäilyttävät kävijät, jotka yrittävät arvata käyttäjätunnuksiasi.

Ajoitetut verkkosivuston skannaukset

Wordfence skannaa aika ajoin sivuston haittaohjelmien ja mahdollisten haavoittuvuuksien varalta. Mikäli Wordfence löytää haavoittuvuuden sivustolta, lähtee tästä välittömästi ilmoitus sivuston ylläpitäjälle.

Versiotietojen piilotus ja käyttäjänimien skannauksen esto

Hyökkääjät skannaavat jatkuvasti sivustoja läpi mahdollisten haavoittuvuuksien varalta. Yksi iso tekijä tässä on WordPressin lisäämät lisäosien ja teemojen versionumerot lähdekoodiin ja sivustolle rekisteröityjen käyttäjänimien paljastaminen taitavalle urkkijalle.  Wordfence mahdollistaa näiden tietojen piilottamisen ja laiska urkkija ei jaksa käyttää enempää vaivaa sivustosi hakkerointiyrityksiin.

Paljon muita ominaisuuksia

Edellä mainittujen pääominaisuuksien lisäksi Wordfence sisältää lukuisia pienempiä teknisiä ominaisuuksia varmistamaan nettisivuston turvallisuuden.

Pyydä Trival Oy:lta tarjous Wordfence-tietoturvasta.