Wordfence tietoturvaratkaisu

Wordfence tietoturvaratkaisu WordPress -sivulle

Tietoturvauhkien lisääntyessä suosittelemme maksullista Wordfence tietoturvaratkaisua WordPress -sivustolle.

Nettisivustoille kohdentuvat verkkohyökkäykset ovat lisääntyneet merkittävästi. Hyökkääjien tarkoituksena on murtaa sivusto ja päästä käsiksi sivuston lähdekoodiin sekä ylläpitoon tekemään haittaa nettisivustollenne.

Miksi Wordfence?

Verkkosivuston palomuuri

Palomuuri pysäyttää hyökkääjän jo ennen kuin hän pääsee verkkosivustolle käsiksi. Wordfencen tietokanta päivittyy automaattisesti, sisältäen viimeisimmät tietoturvauhat.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen

Kaksivaiheinen tunnistautuminen perustuu kahteen tai useampaan todentamistapaan. Käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi sivuton ylläpitoon kirjautumisen yhteydessä, saat puhelimeesi tekstiviestinä vahvistuskoodin.

Lue lisää Traficomin sivuilta >>

Kävijöiden estäminen maakohtaisesti

Maakohtainen estäminen on suunniteltu estämään verkkohyökkäys, sisällön varastaminen tai muu vahinkoa aiheuttava tekijä vain murto-osa sekunnissa. Maiden estäminen, joista tulee jatkuvasti virheellisiä kirjautumisia.

Brute force -hyökkäysten estäminen

Vain yksi silmäys riittää tajuamaan kuinka paljon virheellisiä kirjautumisia sivustoillenne tuleekaan. Wordfence monitoroi kirjautumisia ja lukitsee kaikki epäilyttävät kävijät, jotka yrittävät arvata käyttäjätunnuksiasi.

Pyydä Trival Oy:lta tarjous Wordfence tietoturvasta.