Verkkosivut ja digimarkkinointikanavat

Verkkosivut ovat tärkeä kohtaamispaikka liiketoimintasi ja asiakkaidesi välillä. Digitaalisilla mainontakanavilla pidät brändisi asiakkaidesi ja muiden kiinnostuneiden mielessä sekä ohjaat kävijöitä vierailemaan sivuillasi.

Siksi nettisivujen tulee olla toimivat, selkeät ja käyttäjäystävälliset, sekä visuaalisesti miellyttävät. Niiden on myös hyvä olla kaupallisesti toimivat, onhan tarkoitus saada vierailijat muuttumaan asiakkaiksesi. Mobiiliystävällisyys on erittäin tärkeä edellytys verkkosivuille, sillä valtaosa verkkoliikenteestä tapahtuu mobiililaitteilla ja määrä kasvaa koko ajan. Me tuotamme mobiilioptimoituja ratkaisuja.

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaillemme verkkosivuja, joista kävijöiden on helppo löytää etsimänsä, laitteella kuin laitteella. Voimme uudistaa olemassa olevat nettisivusi ja tarvittaessa siirtää ne WordPress-tai muuhun sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmään. Yhdistämme muut kanavasi sivustosi kanssa, jolloin nettisivusi toimii kaiken keskiössä. Ohjeistamme myös, miten voit helposti päivittää sivun osia itse, vaikka pitämällä blogia, vlogia (videoblogi) tai julkaisemalla tiedotteita ja artikkeleita. Me voimme myös hoitaa päivitykset puolestasi.

Verkkosivujen ja digimainontakanavien toteutukset aloitat kanssamme suunnittelupalaverilla, jonka avulla keräämme tiedot tarpeestasi, sitten luomme sinulle luonnokset katsottaviksi. Sinun ei tarvitse kuin kommentoida, ohjeistaa ja hyväksyä. Saat laadukkaat verkkosivut sekä digikanavat, kuten Google-, Facebook-, Instagram- ja LinkedIn-profiilit avaimet käteen-periaatteella, aina palvelualustasta suunnitteluun ja toteutuksesta sisältöön. Autamme asiakkaitamme myös oppimaan digimaailman saloja, vaikka konsultoimalla somekanavien käyttöönotossa. Hyvä palvelu kun on ilomme ja asenteemme.

Kiinnostuitko?
Ota meihin yhteyttä!

Verkkosivut

Toteutamme pääasiassa WordPress -sivustoja sekä täysin räätälöityjä sivuja. Palvelupakettiimme sisältyy aina tietoturvasuojaus (SSL), tietosuojasta (GDPR) sekä eri toimialojen säädöksistä huolehtiminen, verkkotunnuksen (domain) hallinnointi sekä riittävän palvelinkoon hankinta, jotta sivustosi ovat nopeat ja toimivat. Organisoimme myös tarvittaessa käännöstyöt, jotta saat tarvitsemasi kielivaihtoehdot verkkosivuillesi.

Ohjeistamme hakukoneoptimoinnissa ja sivustosi kaupallisuudessa, sekä myyntialustana toimivuudessa, jos tarvitset niiden kehittämiseen apua. Oli sivustosi sitten yhden sivun profiili tai intranetin ja extranetin tarvitsema bisneskokonaisuus, me pystymme sen toteuttamaan kanssasi.

Sosiaalisen median kanavien toteutus

Sosiaalisesta mediasta on tullut pysyvä osa arkeamme ja se on myös yksi tärkeimmistä yritysten markkinointitavoista. Sosiaalinen media, kansankielisesti some, on moninainen ja sisältää useita eri tarjoajia, kuten Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter ja Snapchat. Riippuen toimialueestasi ja kohdeyleisöstäsi, on tärkeää ymmärtää eri tarjoajia ja miten niitä kannattaa käyttää. Myös markkina-alueella on väliä, Euroopassa em. toimijat ovat laajalle levinneitä, mutta Aasian markkinoilla on esimerkiksi omat toimijansa ja toimitapansa.

Somessa vaihdamme kuulumisia, etsimme palveluita ja jaamme kokemuksiamme. Sosiaalisella medialla on kouluttava ja sivistävä vaikutus oikein käytettynä. Brändisi tulee tavoittaa asiakkaasi somekanavissa, mutta informaatiotulvassa erottuminen ei ole helppoa. Sosiaalinen media on systemaattista näkyvyyden luontia ja siksi sen toteuttamiseen kannattaa pyytää apua osaavalta kumppanilta.

Laitamme somekanavasi kuntoon niin ulkonäöllisesti kuin sisällöllisesti, tarvitset sitten bannereita, profiilikuvia, videoita tai materiaaleja julkaisuihisi. Autamme sosiaalisen median kanavien käyttöönotossa, mainonnan toteutuksessa ja tarvittaessa tuotamme sisällötkin kanaviisi yhteistyössä kanssasi – saat siten viestisi kohdistettua oikealle yleisölle.

Muut yritysratkaisut (sähköpostit, videopuhelut)

Tarjoamme asiakkaillemme Google Workspace ratkaisuja, joiden avulla yrityksesi saa käyttöön markkinoiden parhaimman sähköpostipalvelun, Google Meet videopalvelun, selainpohjaiset toimisto-ohjelmistot sekä tiedonhallinnan pilviratkaisun Google Driven. Googlen palvelu on yksi markkinoiden turvallisimmista ja varmimmin toimivista ratkaisuista yrityksen käyttöön ja se tarjoaa edellä mainittujen lisäksi runsaasti muitakin työkaluja yrityksesi toiminnan tehostamiseen, mobiilisti toimimiseen ja asiakaspalvelusi kehittämiseen.

Perustamme palvelusi aina omalle verkkotunnuksellesi, joten käyttöösi tulevat sähköpostit käyttävä oman domainisi loppua (esim@yritys.fi). Autamme verkkotunnuksesi hankinnassa, jos sinulla ei ole vielä sellaista. Googlen palvelut ovat skaalautuvat eli sinun ei tarvitse murehtia tallennustilan loppumisesta. Saat tallentamasi tiedot helposti siirrettyä muualle tai otettua varmuuskopiot, jos haluat varmistaa, etteivät kaikki tietosi ole vain yhdessä paikassa.

Jos yritykselläsi on jo käytössä sähköposti ja haluat siirtyä Googlen palveluihin, me autamme. Vanhojen sähköpostiviestien siirtäminen Google Workspaceen on myös nopeaa. Kysy lisää ja me opastamme.